• KARRIÄR

  KARRIÄR

 • 1

INDUSTRISÄLJARE

Vi söker nu en Industrisäljare med utgångspunkt i Örebro.
Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett spännande och expansivt företag med högkvalitativa produkter.
Är du en driven säljare som har lätt för att bygga relationer och förstå tekniska sammanhang – då kan denna roll passa dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som Industrisäljare arbetar du i större delen av säljprocessen, allt från bokningar av kundmöten till uppföljning och avslut. Till din hjälp har du kollegor inom teknisk support och back office som bistår med stöd i tekniska frågeställningar, offerthantering m.m. Försäljningen sker främst mot industriföretag och du kommer att bearbeta såväl nya som befintliga kunder.

Som säljare behöver du kunna sätta dig in i kundens behov och därifrån ta fram ett förslag utifrån företagets produktsortiment. Arbetet innebär många kontakter, både med kunder, återförsäljare och med kollegor internt inom KLINGER.

Resor ingår i tjänsten, varav merparten är dagsresor. B-körkort krävs.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknade roll och det är meriterande om du arbetat med försäljning business-to-business. Det är också önskvärt att du har ett tekniskt intresse för att lättare hantera de frågeställningar som uppstår i kundsamtalen.

Som person är du utåtriktad och tycker om att skapa och upprätthålla affärsrelationer. Du har en stark drivkraft och kan arbeta självständigt och uthålligt i säljprocessens alla delar.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som kännetecknas av gott samarbete så ska du ta chansen att söka denna tjänst!

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 24 november 2019.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!

Om oss
KLINGER är en etablerad och världsledande leverantör av lösningar inom tätning, vätskereglering och nivåmätning. Företaget grundades 1886 som ett familjeföretag och är känt som en pionjär inom tätningsteknik. KLINGER har en global kundbas och levererar pålitliga produkter över hela världen för användning inom petrokemi, kemi, industri, infrastruktur och transport.

I dag består KLINGER Group av fler än 40 företag och har fler än 60 anläggningar för tillverkning, distribution och service över hela världen. KLINGER Group har ca 2500 medarbetare och hade 2018 en omsättning på 500 miljoner euro.
KLINGER utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett program av tätningar, packningar, ventiler och instrument.

Sök tjänsten via Nercia  https://nercia.se/bemanning-och-rekrytering/lediga-tjanster/

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)
Ingela Klingvall
076-317 34 20

Typ av tjänst
Säljare

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-11-24

MARKNADER

 • Transport
 • Kemi
 • Infrastruktur
 • Olja & Gas
 • Industri
 • Läkemedel
 • Energi
 • Papper & Massa
 • Livsmedel

FÖLJ OSS

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.